петък, 9 юли 2010 г.

Мъжки ум, женски ум



Защо мъжете планират интимните си връзки, а жените разговарят с колите си?
...аутизмът е проява на крайно мъжкия ум...
...до какво може да доведе крайно женският ум...?

За тези неща можете да прочете тук

2 коментара:

  1. Не пише, обаче дали има мъже с крайно женски или жени с крайно мъжки, и дали ако има, те непременно биха били(хаха не знам в какво време пиша изобщо)хомосексуалисти... Само "че хората хора са предимно жени, а хората предмети - предимно мъже", "предимно" означава че 100% има изключения. Интересно е също дали начина и похвата на мислене се формира от средата и обстоятелствата, т.е. доеволюира,защото всеки си има вродени заложби(както и пише в статията),или си е изцяло вроден(аз лично се надявам да не е второто, защото по този начин ще се оправдаят същите тези хомосексуалисти "ми така сме се родили"... всъщност те вече се оправдават така). Пиши на "8" да направят цял брой на тази тема!!!

    ОтговорИзтриване
  2. И аз си задавам същите въпроси като теб. Според мен мисленето ни се формира повече от средата, отколкото от вродени заложби. Със сигурност и те имат значение, но бихме могли да ги използваме само ако ние решим и направим така, че да се развиват.
    А за хомосексуалистите ... виждала съм и такива, които по-скоро са се родили такива, както и такива, които в последствие стават...интересна работа...
    Едва ли "8" биха направили цял брой, но ще е интересно.:)

    Полина

    ОтговорИзтриване